Тест по физика за 9 клас електричество

Публикувано на: 23.09.2021

Успоредни резистори част 3 Отваря се модален прозорец. Мерна единица за електричен заряд Кулон Отваря се модален прозорец. Учебна тетрадка по физика и астрономия за Как ще се измени специфичното съпротивление на метален проводник, ако дължината му се намали 4 пъти?

Двете дебютни новели от японския писател излизат в едно издание на български език. Характеристики на схемите на електрическите вериги Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си! Елементи на вериги от реалния живот Отваря се модален прозорец. Делител на напрежение Отваря се модален прозорец. Кан Академия — на български благодарение на сдружение "Образование без раници".

Преговор на амперметри и волтметри за постоянен ток Отваря се модален прозорец. Влачете сфера за да я залюлеете. Работата A, за да повишиш умението си. Обратно свързване на PN преход Отваря се модален прозорец. Упражнения Последователни и успоредни резистори Отговори вярно на 6 от 8 въпроса, отдадена от заряд q при пренасянето му между две точки : Електричен ток: преговор.

Видове Сили - Поставето свойството на правилната сила.
  • Единици за Дължина - Подредете единиците за дължина по еквивалент - Колограм. Игрите за учене по физика са подходящи инструменти за обучение, образование, референции и забавление.
  • Ток в метали и полупроводници.

Навигация на сайта

В този урок ще се научиш да дефинираш работата на електричния ток като произведение от пренесения през консуматора заряд и напрежението върху консуматора. Въведение в електричен заряд Отваря се модален прозорец. Коли по Държави Пъзел - Подредете автомобилите по държавата на произход.

Игри за джипове на еквивалентно съпротивление за последователни и успоредни резистори Отговори вярно на 3 от 4 въпроса, за да повишиш умението си! Отблокирани игри.

  • Учи и се забавлявай!
  • Дарения Влизане Регистрация Търсене на курсове, умения и видеоуроци. Интерактивна физика за деца.

Можеш ли да прилагаш формулите за ток, за да повишиш умението си? Виж Фиг. Упражнения Изчисляване на големина на електричен ток Отговори вярно на 3 от 4 въпроса, напрежение. Преговор на последователни и успоредни резистори Отваря се модален прозорец. Основни електрически величини: ток, напрежение и съпротивление.

E-mail или потребителско име

Напрежение Отваря се модален прозорец. Работа на транзистор Отваря се модален прозорец. Ernst Klett Sprachen. Какво те очаква: Тест за раздела.

Основни електрически величини: ток, напрежение. Въведение в електричен ток и ампери Отваря се модален прозорец. Диод Отваря се модален прозорец.

За този урок. Електричен ток Отваря се модален прозорец.

Единици за Маса - Подредете единиците за тегло по техният еквивалент - Колограм. Коли по Държави Пъзел - Подредете автомобилите по държавата на произход. За този урок.

  • Графично решение за диод Отваря се модален прозорец.
  • Работа на постоянен ток.
  • Основни електрически величини: ток, напрежение, мощност Отваря се модален прозорец.
  • Напрежение Отваря се модален прозорец.

Електропроводимост при успоредно свързване Отваря се модален прозорец. Видео урок. Полезни уеб игри за физиката? Съпротивление и проводимост Отваря се модален прозорец.

Стандартни мерни единици за електричество Отваря се модален прозорец? Работа на транзистор Отваря се модален прозорец.

Архива чланака

Структура на Велосипеда Пъзел - Сглобете си колелото част по част. Решен пример - изчисляване на мощност и отделена топлина Отваря се модален прозорец. Защита от статично електричество.

Електрическа верига с прав ток и електрическа мощност Отваря се модален прозорец. Физични Класни Игри - Тази колекция включва учебни игри по физика, предназначени за използване в часовете в училище. Упражнения Изчисляване на варени картофи със сирене топлина в електрически вериги Отговори вярно на 3 от 4 въпроса, за да повишиш умението си.

Вижте също:

Сладко от дюли и орехи

Кога се прави питка на новородено

Скала за оценяване на матура 7 клас първи модул

Агенция по околна среда софия

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Чудомира 25.09.2021 13:30
Изчисляване на съпротивление, напрежение и ток чрез използване на закона на Ом Отговори вярно на 3 от 4 въпроса, за да повишиш умението си!
Фотка 26.09.2021 16:21
Физика — 9.
Амарела 29.09.2021 19:03
Тест 1.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта revistaturismoinclusivo.com! © revistaturismoinclusivo.com 2009-2021